Wie wij zijn

Sinds 2011

Toen wij zelf op zoek waren naar een oplossing om onze digitale foto’s op een creatieve manier te presenteren, kwamen we er achter dat we dit nog nergens konden laten doen. Er waren wel bedrijven waar we dit konden laten doen, maar deze vielen voornamelijk op door een hoge prijs. Daarom zijn we onder de naam Ikwileenfilm sinds 2011 actief met de verkoop van onze films. Een simpele manier om jouw foto’s en video’s te presenteren als een film.

De sfeer van foto’s in een film

Wij zijn erin gespecialiseerd de sfeer van foto’s om te zetten in een adembenemende ervaring met muziek.
Sinds het moment dat we via deze site films aanbieden hebben wij maar één doel voor ogen: tevreden klanten. Wij zetten ons dan ook iedere dag voor 300% in om onze klanten tevreden te stellen. Onze klantenservice staat daarom ook 7 dagen per week voor je klaar om vragen en opmerkingen te beantwoorden.

Een enthousiast team

Een enthousiast team van media professionals, wij weten wat we doen en we hebben er enorm veel plezier in!

Marcel is de eigenaar van Ikwileenfilm. Marcel ademt techniek en is gek op lekker eten, zijn inspreekwerk en zijn vrouw en kinderen. Tijdens klantcontact per email en bij vragen over je bestelling heb je het meeste kans om Marcel te spreken.Angela is ons creatief brein, de vrouw van de cijfertjes en zorgt verder voor de administratie en telefonische contacten met klanten. Angela is gek op lezen, spelletjes en haar gezin.