Veel gestelde vragen

Vragen die we regelmatig krijgen

Hieronder hebben we een aantal vragen die we vaker krijgen opgesomd. Heb je nog geen antwoord op je vraag gevonden? Neem dan gewoon even telefonisch ( 084-8843098 ) of per e-mail ( info@ikwileenfilm.nl ) contact met ons op.

Betalen


Op welke manieren kan ik betalen?

Je kan bij ons betalen via iDeal, PayPal, creditcard of je maakt het geld over op onze bankrekening.

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

Ja, na je bestelling ontvang je van ons systeem een bevestiging van je betaling.
Wanneer je ons vervolgens je bestanden stuurt, ontvang je na 24 uur een bevestiging dat je je film kunt bekijken.

Rekenen jullie ook bezorgkosten voor de levering van de DVD?

Nee, wanneer je kiest voor levering inclusief een DVD wordt deze gratis thuisbezorgd.

Bestellen


Ik wil een grotere hoeveelheid films bestellen, kan dat?

Uiteraard kan dat! Wil je bijvoorbeeld al je 72 werknemers een dvd met film van het laatste personeelsuitje geven, leveren we ook grote hoeveelheden dvd’s. Neem even telefonisch ( 084-8843098 ) of per e-mail ( info@ikwileenfilm.nl ) contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Ik wil twee ( of meer ) stijlen gecombineerd hebben.

Er is heel veel mogelijk, echter zijn sommige stijlen niet makkelijk met elkaar te vermengen omdat ze zo verschillend zijn. Het combineren van stijlen is overigens niet zonder kosten. Één van de redenen waarom wij zulke lage prijzen kunnen vragen voor de films is omdat wij gebruik maken van films met een script. In dit script hebben we bijvoorbeeld vastgelegd welke lettertypes gebruikt worden en waar de foto’s geplaatst worden. Het aanpassen en combineren van scripts vergt veel tijd en dus ook geld. Voor het combineren van stijlen berekenen we €10 per extra stijl.

Ik wil meer dan 35 foto's in mijn film gebruiken, kan dat?

Ja hoor, dat kan zeker! Alleen rekenen we hier wel een meerprijs voor van €5,- per 15 foto’s extra. Neem voor meer informatie even contact met ons op, telefonisch ( 084-8843098 ) of per e-mail ( info@ikwileenfilm.nl. )

Kan ik ook een eigen stijl laten maken?

Ja hoor, ikwileenfilm.nl maakt veel meer dan alleen de films die je op onze video-stijlen pagina ziet. Wij maken bijvoorbeeld complete (bedrijfs)animaties met voiceover ( bekend van radio en tv! ) en promotiefilms voor beurzen, bedrijven en uitnodigingen voor feesten. Klinkt dat interessant? Neem voor meer informatie even contact met ons op, telefonisch ( 084-8843098 ) of per e-mail ( info@ikwileenfilm.nl. )

Bezorgen


Hoe krijg ik mijn film?

Standaard krijg je je film digitaal geleverd. Dit wil zeggen dat we je een e-mail sturen met instructies waar je jouw film kunt downloaden.
Heb je gekozen voor levering op DVD, krijg je deze -naast de digitale levering via email- thuisgestuurd via PostNL.

Aanpassingen aan films


Ik wil nog wat wijzigen in mijn film, mag dat?

Na je bestelling krijg je van ons binnen 24 uur een link naar een eerste ( lage kwaliteits ) versie van je film per email toegezonden. De bedoeling van dit filmpje is dat je deze even ‘kritisch’ bekijkt en zaken die nog niet helemaal zijn zoals je zou willen aan ons door kan geven. Wijzigingen ontvangen wij het liefst per email. Wijzigingen maken vinden we niet lastig, wij hebben graag tevreden klanten!
Wanneer je je film goedkeurt gaan we de definitieve film produceren en krijg je van ons je bestanden ( en/of dvd ) toegezonden.

Let op: nadat je je goedkeuring hebt gegeven voor je film en wij de definiteve versie hebben geproduceert is het niet meer mogelijk wijzigingen door te geven.

Ik wil graag andere lettertypes of plaatsen waar foto's worden weergegeven, kan dat?

Nee, helaas is het bij de film van foto’s niet mogelijk de lettertypes of plaatsen van foto’s aan te passen, één van de redenen waarom wij zulke lage prijzen kunnen vragen voor de films is omdat wij gebruik maken van films met een script. In dit script hebben we vastgelegd welke lettertypes gebruikt worden en waar de foto’s geplaatst worden. Het aanpassen van zo’n script vergt veel tijd en dus ook geld.

Ik heb mijn aanpassingen gisteren doorgegeven, waarom heb ik mijn nieuwe film nog niet?

Aanpassingen maken kost tijd. Niet alleen tijd van ons om de aanpassingen door te voeren, maar ook van de computers die de films renderen. Dit kost per film tussen de 30 minuten tot soms wel 5 uur berekentijd van de computers.

Algemene vragen


Wat doen jullie met mijn gegevens en foto's?

Deze worden maximaal 3 maanden op onze beveiligde servers bewaard. Daarna worden deze vernietigd. Voor vragen over privacy verwijzen wij je graag naar ons privacybeleid.

Het lukt me niet om een bestelling te plaatsen!

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Meestal ligt dit aan jouw internetinstellingen. Controleer de Firewall, Cookies etc. Een keer de instellingen van je browser opschonen kan het probleem al verhelpen. Een andere oorzaak kan zijn dat er een storing op onze site of die van onze betalingspartner is. Probeer het in dit geval later nogmaals. Als het met deze informatie nog niet lukt, neemt dan gerust contact met ons op per e-mail ( info@ikwileenfilm.nl. )

Wordt mijn filmpje door jullie gebruikt op de voorbeeldpagina?

Nee, uiteraard wordt jouw film niet zo maar op onze site gezet. Foto’s zijn hele persoonlijke eigendommen, de films die we hier mee maken dus ook.
Wij hebben hier hele strikte privacy-regels, deze kun je hier nalezen.

Ik wil mijn film voor commerciele doeleinde gebruiken, mag dat?

Natuurlijk mag dat! Maar naast de video-stijlen pagina die we aanbieden maken we nog veel meer. Heb je bijvoorbeeld een whiteboard animatie nodig ( net als wij gebruiken op onze eerste pagina ) of een animatie met voiceover? Of wil je graag je logo in de bovenhoek van je film laten zien? Neem dan gerust contact met ons op per e-mail ( info@ikwileenfilm.nl ) voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.