Een film van foto’s laten maken? Dat gaat eigenlijk heel simpel! Hieronder lees je in het kort hoe het werkt. Is het toch nog niet helemaal duidelijk? Of heb je andere vragen? Lees de veel gestelde vragen of neem contact met ons op!

De stappen naar een geweldige film:

[dropcap]1[/dropcap]De foto’s en muziek uitzoeken
Zorg dat je de foto’s, muziek en eventueel stukjes video uitzoekt die je in jouw film wilt gebruiken. In totaal kun je in ons standaard pakket [highlight]maximaal 35 foto’s en/of video’s[/highlight] gebruiken. Hoe de verhouding hiervan is maakt niet uit. Of je nu 33 foto’s en 2 stukjes video wilt laten zien of 15 stukjes video en 20 foto’s. Heb je geen video’s? Geen probleem, een film met alleen foto’s is vaak net zo leuk!
Wil je meer foto’s en/of video’s gebruiken? Dat kan, de kosten zijn €5 voor elke 15 extra foto’s.
[dropcap]2[/dropcap]Een videostijl uitzoeken
Elke film is uniek door de foto’s, de muziek en de teksten die er in gebruikt worden. Om het toch een beetje makkelijker te maken hebben we videostijlen geïntroduceerd. We hebben er op dit moment meer dan 48, dus voor elke gelegenheid is er wel een stijl te vinden die hierbij past. Kies een videostijl voor je gaat bestellen.
[dropcap]3[/dropcap]Jouw film bestellen!
Via onze bestelpagina maak je je keuze voor een digitale film of een digitale film + dvd. De digitale film krijg je uitsluitend geleverd via internet. Na het bestellen krijg je van ons een email met onze projectplanner met instructies waarin je precies leest wat we van je nodig hebben.
[dropcap]4[/dropcap]Bestanden sturen
In de projectplannner staan alle instructies over hoe je je bestanden moet aanleveren en hoe je ze naar ons toestuurt. Standaard gaat dit via internet, maar heb je een langzame verbinding of ben je niet zo handig met internet mag je ze ook per cd, dvd of usb-stick naar ons toesturen.
Na ontvangst van jouw bestanden zorgen wij dat je zo snel mogelijk de 1e versie van jouw film ontvangt. Mocht je in deze 1e versie zaken tegenkomen die je aangepast zou willen hebben is dit geen probleem! Email ons wat er anders moet en we passen dit zo snel mogelijk aan!

Je ontvangt uiteindelijk van ons:

[unordered_list style=”tick”]

  • Jouw film in AVI of MP4-formaat. Deze kan je bekijken op PC of MAC, mediaspeler of tv. Dit formaat is tevens uitermate geschikt om bijvoorbeeld op YouTube of Facebook te zetten.
  • Een lasergebrande dvd met jouw mooiste foto als je hebt gekozen voor levering op dvd.

[/unordered_list]

Handig om te weten:

[unordered_list style=”tick”]

  • Stukjes video gebruiken in jouw film? De stukjes video mogen maximaal 10 seconden lang zijn om de snelheid van de film te behouden.
  • Maak het ons makkelijk Maak het productie-proces voor ons makkelijker door de foto’s te hernoemen en ze een nummer te geven. Geen idee hoe dit werkt? Klik hier voor een how-to voor Windows pc’s!
  • Teksten: je ontvangt van ons een projectplanner waar je deze op kunt invullen.
  • Muziek: in onze grote muziekdatabase hebben we tienduizenden muziekstukken staan, de meeste muziekstukken hoef je dus niet mee te sturen met je bestelling. Wil je echter een muziekstuk uit een bergdorp in Turkije of een Grieks meesterwerk uit het jaar 1643 horen? Stuur deze dan zelf even mee!

[/unordered_list]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *